CrownPvP

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » CrownPvP » CHATMOD/HELPER Applications » Кандидатура на invakid404 за Helper (22.03.2018)


Кандидатура на invakid404 за Helper (22.03.2018)

Posts 1 to 3 of 3

1

Глобална Информация (1)

Вашият Nickname » invakid404
Ваши стари имена (Ако нямате такива напишете: N/A) » SplashGraphics
Години (Важно: трябва да сте навършили 14 години) » 14
От къде сте (Град/Държава) » Трявна, България
Колко време може да отделяте за сървъра като станете Staff Member » 5/6 часа на ден в най-лошия случай. Аз съм много активен в сървъра и смятам, че бих могъл да се отдам изцяло на сървъра с цел неговото подобряване.
От кога играете в нашият сървър » Откакто е създаден. Имаше лека пауза, но смятам, че в момента това е сървъра, в който искам да остана и да продължа да играя, тъй като тук ми е забавно и смятам, че наистина сте се подобрили от пускането и вървите само нагоре.
Какъв ранг сте в момента » Platinum (спечелен от Tournament)
Какви езици знаете » Владея български и английски на отлично ниво и умея да комуникирам със хора от цял свят.
Някога били ли сте банвани от сървъра (Ако сте били баннати напишете с какъв Reason сте бан) » Нямам спомен да съм бил баннат и да е имало причина, имаше един случай, в който ме баннаха докато снимах, бях го пратил на VINCARE и ме ънбан-на, затова не смятам, че съм нарушил правилата на Вашия сървър.

Staff Информация (2)
Потвърдете да ли ще може да изпълнявате нашите желания!

Ще може ли да отделяте минимум 5/6 часа на ден за нашият сървър (Да/Не) » Да
Ще можете ли да се справяте с вашите задължения (Да/Не) » Да
Преди били ли сте някъде Екип (Да/Не) » Да
Напишете тук в кой сървъри сте били Екип (Ако не сте били никъде Екип, напишете: Не съм бил никъде Екип) » Най-скорошната позиция, която бях заел е Moderator в Wartic Network.
Ще можете ли да проверяте хора който Cheat-ват или използват нещо друго (Да/Не) » Да. Това е моята страст и съм се отдал изцяло на осъвършенстване на моите умения в тази област. Надявам се да мога да предам своите знания в тази област и на целия екип, защото наистина е важно Screenshare-ването в един сървър да е на ниво. В момента работя върху свой SS Tool, който ще бъде напълно автоматизиран и ще прави всеки Screenshare по-лесен и ако се интересувате бихте могли да го използвате и във Вашият сървър.

Благодаря Ви, че изчетохте докрай! Надявам се да съм се изразил точно и ясно. Ако все пак имате някакви въпроси към мен, моля попитайте, ще отговоря на всеки един, защото смятам, че е важно да разберете повече от това, което се изисква в примерната кандидатура.

Надявам се моята кандидатура и моите умения да удовлетворяват Вашите желания и да сметнете моя опит за достатъчен. Благодаря Ви предварително, продължавайте да се развивате само напред и нагоре!
~invakid404, 22.03.2018

Last edited by invakid404 (2018-03-22 21:34:48)

0

2

За !

0

3

Za !

0


You are here » CrownPvP » CHATMOD/HELPER Applications » Кандидатура на invakid404 за Helper (22.03.2018)