[i] ► Потребителско име: ★ JustVeliPvP
     ► На колко години сте (минимум 15) : ★ 18 години
     ► Къде живеете : ★ София
     ► Можете ли да говорите по Skype : ★ Да мога
     ► Какъв ранк сте в момента : ★ Нямам ранк
     ► От колко време играете Minecraft : ★ от версията 1.4.4
      ► Skype за връзка: ★[/i] c.ronaldo_veli , но главно използвам дискорд и теам спеак
[color=blue]▬▬▬▬▬▬▬▬▬๑۩۞۩๑▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color]
              [b]     #2 • Основна информация :[/b]
► Владеете ли други езици : ★ Немски до някъде и английски

► По колко време смятате да отделяте за сървъра : ★ През седмицата по 6-7 часа , събота и неделя 5-6

► Знаете ли какво е MutiTasking и ако да , обяснете ни : ★ Примерно да се изпълняват няколко команди едновременно.

► Избройте всички хакове , който знаете (Препоръчително да са над 15) : ★ Vape Lite / Vape Client / Nodus / Huzuni / Ghost Client / Matix Client / Momo / Wurst Client /  Cherry Hacked Client / X-ray / Puberty Client / LiquidBounce / Pandora Client / Auto Clicker / Xenon Client / Kinky / Kronos / Resilience / Aeon Hacked Client .

► Банвани ли сте от сървъра и ако да , защо : ★ Никога не съм бил банван.

► Защо смятате , че Вие ще сте добро допълнение за екипа и как да ви имаме доврие : ★ Смятам че ще съм ви полезен с това че не съм малък на 18 години съм бил съм стафф в доста известни сървари имал съм и мой сървар и си разбирам от работата, как да ми имате доверие , в началото е напълно нормално да ми нямате пълно доверие но с действия и качества ще ви покажа че може да ми се има доверие :) .
► Обяснете ни малко за Вашият начин на проверяване : ★[/i] Ами даденият човек който трябва да проверявам му казвам че има 3 минутни да дойде дискорд , теам спеак или скайп каквото на него му е удобно , след като дойде му казвам да изтегли AnyDesk и от там нататък е мой ред т.е. Влизам първо в снупърс сетингс да видя с каква версия играе после му проверявам ''%аппдата% гледам му модовете ако има такива гледам версиите ако там не излезне нищо имам BlSquad (платен) с който ще проверя дали той има нещо скрито на компютъра или в джавата или в самият майнкрафт , имам много голям опит с проверяването също така знам доста стрингове за скрити хакове като Вапе и др.
[b]#3 • Сценарий
                   
                   ۞ СЦЕНАРИЙ 1[/b]
► Да кажем, че това е първата Ви седмица като част от екипа и баннете добре познат играч. Неговите приятели почват да спамят на други от екипа и искат да бъдете наказани с премахване на правата , как бихте реагирали и какви мерки бихте предприели :[/i]  Така забравих да кажа по-горе че всеки един който го проверявам снимам клип тоест ще пиша на тези който са недоволни и ще се опитам да им обясня по нормален начин че имам клип и ще им го покажа че съм намерил хак на дадения човек.

                   [b]۞ СЦЕНАРИЙ 2[/b]
[i]► Да кажем , че някой от staff-а си позволява да отстранява играчи и да ги заглушава без причина. Какви мерки бихте предприели , ако видите , че това се случва :[/i] Както при проверяването така и ако се случи нещо такова аз ще снимам клип и ще се обърна към някой от стаффа който е по-главен

                    [b] ۞ СЦЕНАРИЙ 3[/b]
[i]► Какво бихте направили , ако някой Ви записва докато споделя екран :[/i] Ще му кажа че това е забранено и ако не пожелае да спре да записва няма да продължа да го проверявам докато не изключи снимачната програма .

                   [b]۞ СЦЕНАРИЙ 4[/b]
[i]► Да речем , че системата report-ва играч за Autoclicker и той вади по 16-18 CPS , как бихте разбрали и как бихте намерили неговия Autoclicker?[/i] Първо ще проверя даденият играч да не би да е с голям пинг ако всичко е нормално ще му поискам споделяне и отнова казвам имам BlSquad с който ще му намеря Аутокилкъра ако има такъв имам и стрингове за Аутокликър.

                   [b]۞ СЦЕНАРИЙ 5[/b]
i]► Да речем , че някой Ви пише на /msg , а Вие сте намерили хакер и трябва да ви сподели , какво бихте направили :[/i] Ще попитам дали може човек който ми пише на мсг да изчака малко или ако е нещо важно ще го насоча към друг човек от екипа или пък ако няма друг човек от екипа ще помоля репортнатия играч който проверявам да изчака замалко понеже е спешно.

Last edited by veliborko_420 (2018-04-10 04:07:19)