#1 • Потребителска информация
                  ► Потребителско име: MunkataBG★   
                   ► На колко години сте (минимум 15) : 14, но вярвам, че годините нямат значение, защото с мен може да се проведе интелигентен разговор.
                   ► Къде живеете : Перник
                   ► Можете ли да говорите по Skype : Да, но зависи от времето.
                   ► Какъв ранк сте в момента : Default
                   ► От колко време играете Minecraft : 2013 година.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬๑۩۞۩๑▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                   #2 • Основна информация :
                   ► Владеете ли други езици : Английски
                   ► По колко време смятате да отделяте за сървъра : Понеже сериозно се занимавам с училище ще отделям по 2-4 часа на ден. Знам, че това е малко, но мисля, че ще стигне да помогна на сървъра.
                   ► Знаете ли какво е MutiTasking и ако да , обяснете ни : Не знам, защо питате това, но Multitasking е правене на няколко процеса(действия) едновременно.
                   ► Избройте всички хакове , който знаете (Препоръчително да са над 15) : Не разбирам какво имате в предвид. Знам много хакове като autoclicker, aimassist, Phase, FreeCam, X-ray, но знам и много hacked clients като vape, wurst, huzuni...
                   ► Банвани ли сте от сървъра и ако да , защо : Никога не съм бил банван(Само deathbanned) или изобщо наказван. Винаги съм се държал както сървърът подобава.
                   ► Защо смятате , че Вие ще сте добро допълнение за екипа и как да ви имаме доврие : Не мога да ви накарам да ми вярвате, ако не искате, но аз съм доста сериозен човек, и винаги помагам на хората около мен, независимо, ако са ми неприятни. Смятам, че всеки човек заслужава помощ ако не знае нещо, както и наказание ако нарушава правила.
                   ► Обяснете ни малко за Вашият начин на проверяване : Накратко - Snooper Settings, .minecraft глупости и накрая ss tool като Process Hacker. Но никога не се злоупотребява с доверието дадено от човекът.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬๑۩۞۩๑▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                   #3 • Сценарий
                   
                   ۞ СЦЕНАРИЙ 1
                   ► Да кажем , че това е първата Ви седмица като част от екипа и баннете добре познат играч. Неговите приятели почват да спамят на други от екипа и искат да бъдете наказани с премахване на правата , как бихте реагирали и какви мерки бихте предприели : Ако е бил несправедлив бан ще си поема премахването от екипа и наказанието, но ако той е бил хакер, ще игнорирам неговите приятели, само ако продължават да спамят. Ако желаят помощ ще помагам. А ако започнат да ме обиждат ще ги mute-на.
                   ۞ СЦЕНАРИЙ 2
                    ► Да кажем , че някой от staff-а си позволява да отстранява играчи и да ги заглушава без причина. Какви мерки бихте предприели , ако видите , че това се случва :
Ще снимам и ще ви дам доказателства, че той abuse-ва.
                    ۞ СЦЕНАРИЙ 3
                    ► Какво бихте направили , ако някой Ви записва докато споделя екран : Ще го накарам да изгаси програмата и да изтрие клипчето.
                   ۞ СЦЕНАРИЙ 4
                    ► Да речем , че системата report-ва играч за Autoclicker и той вади по 16-18 CPS , как бихте разбрали и как бихте намерили неговия Autoclicker? Първо ще го накарам да клика в кликтест, а ако тогава от 3 опита не успее ( защото не винаги човек прави, колкото е правил) ще бъде баннат. Ако успее ще стигнем до process hacker отново.
                   ۞ СЦЕНАРИЙ 5► Да речем , че някой Ви пише на /msg , а Вие сте намерили хакер и трябва да ви сподели , какво бихте направили : Ще му кажа да изчака, докато приключа с проверката, освен ако не е прекалено спешно.